temp-afb

Leden DCoP

Aantal leden
DCoP op
dit moment:
280

Scholing

 

Veneuze Duplex Cursus

Deze cursus is bedoeld voor basisartsen, arts-assistenten, flebologen, cosmetisch artsen, dermatologen, (vaat)chirurgen, nefrologen, intensivisten, verpleegkundig specialisten en physician assistants. Ervaring met het duplexonderzoek is een pré, maar geen vereiste. In deze cursus worden plenair de basisprincipes van duplex gedoceerd en zal er onderwijs gegeven worden over veneuze vaatanatomie en fysiologie dat van belang is voor het duplexonderzoek. Er zal geoefend worden met de instellingen van het duplexapparaat waarna men zelf uitgebreid veneus duplexonderzoek kan verrichten op personen onder leiding van zeer ervaren duplexlaboranten. Per cursus worden maximaal 10 deelnemers toegelaten.

De cursus wordt op vrijdag 24 november 2023 voor de 8e keer georganiseerd.

Meer informatie over kosten, accreditatie en programma vindt u op https://www.medischeopleidingen.nl/opleiding/veneuze-duplex-cursus/ N.B. STAP-subsidie mogelijk!

 

ECoP e-Learning Course

In juni 2023 start de ECoP e-Learning Course voor de 3e keer. Ga naar de website van het ECoP voor volledige informatie over het programma, accreditatie en registratie. 

 

Online modules UIP  

Ook de UIP biedt online flebologie modules aan. Alle informatie hierover vindt u op de website van de UIP.

  

Online Webinars van medi najaar 2023

17 oktober 'Flebologie en compressie'

21 november 'Lymfologie en compressie'

7 december 'Lipoedeem en compressie'

Alle informatie vindt u op de medi website.